hahahahaha.. dah nak setahun rupanya. menarik kan season lepas?? hehe

HAhAHAHAhahaHAHA.

Season lepas nampak macam ade harapan. Tapi kes slip pastu kalah terus. Musim ni kalah dengan MU. 38 saat baru masuk dan kene kad merah. Sentap kan? Lepas tuh kalah besar dengan Arsenal pulak. Hihihi. Tp gol Arsenal memang smart2. Sebagai ubat tuk tambah luka tuh boleh layan video nih.

See!! The power of hand!! HAHA

Sentap….

Kelakar…

Sengal..

Itu lah yang aku rasa bila dengar berita mengenai lagu zizan ft kaka, bawaku pergi diban oleh kerajaan.

Tak sangka pulak lagu sebegini boleh kene ban. Padahal banyak lagi lagu dan filem buatan malaysia dan luar negara yg boleh memberi pengaruh negatif kepada para remaja. Tak tau la ape alasan yg jitu disebalik ban ini. Cuma aku rasa tak logic plak. Lagu ni dah lah bes. 😀 Layan aje. Mungkin secara kebetolan aje kes culik atau lari dari rumah meningkat semasa lagu ni meningkat naik. Kesian plak plak nasib penyanyi dan pencipta lagu ni.

lebih sejuta juga view video lagu ni. bagus dah ni. 🙂

Botak mana ni?? Cuba korang teka?? HEHE.

Tengok video kat atas ni mesti tau dah.

Sedap juga suara dia ni. Boleh jadi penyanyi ni.

Akhir kata undilah botak untuk anugerah bintang popular berita harian.. HOHOHO…

Promote sat tok botak.

Act, skrang ni aku tgk Johan byk berlakon kat drama2 tempatan. Lepas ni boleh jadi hero filem plak. Lakonan Johan memang mantap dan aku suka. Fasha pun suka nak sandar2 tuh. 🙂

Bawa lamborghini warna hitam.

Tiada number plate. Hanya logo batman.

Pakai custom batman

Nak pergi buat kerja amal kat hospital.

Kene tahan polis

Polis siap amik gambo.

HEHEHE.. Terbaik lah!!!